fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
TrambulineCopii.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreTrambuline CopiiTrambulineCopii este un magazin online care se ocupa cu comercializarea de trambuline de gradina, leagane, topogane si accesorii pentru casa si gradina, fiind importator direct ale acestor articole, astfel ca avantajul este in favoarea clientului final care beneficiaza de preturi mici.

trambulinecopii categorie
trambulinecopii produs
trambulinecopii checkout

O scurta prezentare a proiectului

Prezentul proiect a avut la baza dezvoltarea unui magazin online bazat pe platforma OpenCart in care clientul sa-si poata expuna produsele spre vanzare intr-un mod cat mai usor si organizat.

Avand o buna colaborare cu acest client si fiind multumit de aportul adus la celelalte proiecte, a rezultat o continua dezvoltare a magazinelor detinute de acesta prin crearea de noi functionalitati la cerere, automatizarea diferitelor procese interne, modificari constante de design si imbunatatirea usability-ului, iar acum crearea unui nou magazin online.

In prezent, fiecare magazin online al acestui client beneficiaza de aceleasi implementari si functionalitati, astfel ca pentru a eficientiza costurile si volumul de munca am creat un sistem prin care sa putem transpune usor modificarile facute dintr-un magazin in altul, acestea putand fi live intr-un timp foarte scurt.

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin GLS Curier

Implementare generare AWB prin Urgent Cargus

Implementare trimitere SMS automat dupa numar scurt

Implementare modul SEO Manager

Realizare SEO On Page

Integrare si configurare modul Social Login

Integrare Google Ecommerce Tracking