fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
HitMAG.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreHitMAGHitmag este un magazin online care comercializeaza electrocasnice, aparate si accesorii pentru casa si gradina, fiind importator direct ale acestor articole, astfel ca avantajul este in favoarea clientului final care beneficiaza de preturi mici.

hitmag categorie
hitmag produs
hitmag checkout

O scurta prezentare a proiectului

Acest proiect a inceput aproximativ acum 1 an jumatate, iar clientul nostru a dorit dezvoltarea a doua magazine online bazate pe acelasi layout, primul dintre ele fiind hitmag.ro

Buna colaborare, promptitudinea si satisfactia clientului a condus la o continua dezvoltare a magazinelor detinute de acesta prin crearea de noi functionalitati la cerere, automatizarea diferitelor procese interne, modificari constante de design si imbunatatirea usability-ul.

Colaborarea s-a extins si in celelalte 4 proiecte detinute de client, oferindu-i tot suportul nostru tehnic pentru implementarea cerintelor si indeplinirea obiectivelor.

In prezent, fiecare magazin online beneficiaza de aceleasi implementari si functionalitati, astfel ca pentru a eficientiza costurile si volumul de munca am creat un sistem prin care sa putem transpune usor modificarile facute dintr-un magazin in altul, acestea putand fi live intr-un timp foarte scurt.

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin GLS Curier

Implementare generare AWB prin Urgent Cargus

Implementare trimitere SMS automat dupa numar scurt

Implementare modul SEO Manager

Realizare SEO On Page

Integrare si configurare modul Social Login

Integrare Google Ecommerce Tracking