fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Gunnars.ro

Redesign si Migrare Magazin Online
Magento -> OpenCart


VIZITEAZA WEBSITE


DespreGunnar RomaniaGunnars.ro este distribuitor oficial in Romania a ochelarilor de protectie pentru computer ai brandului Gunnar Optiks LLC, SUA. Este un magazin online care comercializeaza o gama variata de ochelari de protectie pentru computer, ce protejeaza si imbunatatesc vederea, amelioreaza oboseala oculara cauzata de folosirea indelungata a calculatorului sau a altor ecrane digitale (laptop, tableta, smartphone, tv).

Ochelarii Gunnar sunt realizati din materiale inovatoare, de calitate, ce asigura o vedere mai clara, precisa, blocheaza reflexiile luminii artificiale si reduc oboseala. Gunnar Optiks este liderul mondial al producatorilor de ochelari pentru calculator, fiind prezenti in 38 de tari, printre care si Romania.

O scurta prezentare a proiectului

In colaborare cu partenerul nostru SEO, Digiteria.ro, am reusit sa facem o migrare completa si un design modern a magazinului online gunnar.ro care se afla pe platforma magento.

Echipa noastra a venit cu propunerea de a migra intregul magazin pe platforma OpenCart 2.x deoarece platforma magento rula cu o versiune destul de veche ce necesita un update major, timpul de incarcare era de peste 3 secunde, design-ul nu era 100% responsive si prezenta diverse bug-uri in pagina de finalizare comanda, aspect fatal pentru un magazin online.

Echipa noastra si cu atenta supraveghere a colegilor de la digiteria, am inceput migrarea totala a vechiului magazin (produse, categorii, pagini de informatii, functionalitati), in cele doua limbi romana/engleza, avand obiectivul de a pastrara structura link-urilor si meta-urile pentru a nu dauna la SEO.

Desi a fost un proiect complex si a necesitat o deosebita atentie, am reusit sa importam si sa implementam totul cu succes, redandu-i o noua fata in mediul online, iar clientul sa se poata bucura de un magazin modern, fara bug-uri, obiectivul fiind sa vanda.

Implementari si functionalitati extra

Migrare Magento -> OpenCart

Realizarea structurii link-urilor din site-ul vechi

Integrare Plati Online prin mobilPay

Generare automata factura in SmartBill

Implementare si configurare modul Fan Curier

Integrare Live Chat

Integrare modul complex SEO Manager

Optimizare viteza incarcare prin scaderea si optimizarea numarului de request-uri catre baza de date

Pachet de mentenanta lunara