fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?




EdituraCaba.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreEditura Caba



Editura Caba cu o vechime in acest domeniu de peste 14 ani este o editura care isi propune sa mentina cartile tiparite aproape de prescolari si scolari intr-o lume in care digitalul a luat cu amploare si acest segment. Echipa Caba este formata din cadre didactice cu experienta si har pedagogic, caietele de lucru sunt redactate in conformitate cu programele scolare aprobate de Ministerul Educatiei Cercetarii Tineretului si Sportului. Grafica, copertele atractive si personajele inedite sunt doar cateva dintre caracteristicile care fac ca fisele de lucru ale Editurii Caba sa se remarce pe piata din Romania.

Editura Caba urmareste sa creeze si sa valorifice materiale didactice si auxiliare potrivite pentru desfasurarea orelor de curs pe fiecare segment de varsta. Ceea ce isi propune editura este, ca prin activitatea sa specifica, sa contribuie la formarea si dezvoltarea copiilor si tinerilor din ziua de astazi si sa transforme procesul educational intr-o experienta placuta atat pentru cei mici, cat si pentru cadrele didactice.

edituracaba categorie
edituracaba produs
edituracaba home

O scurta prezentare a proiectului

Editura Caba este unul dintre cei mai vechi clienti ai nostri si suntem incantati ca am reusit sa pastram aceasta colaborare mai bine de 5 ani, si ne dorim multi inainte.

Acum 5 ani, echipa noastra a venit in ajutorul editurii si a oferit solutia de a avea o prezenta mult mai buna in mediul online si de a se putea extinde, in conditiile in care site-ul de la acea vreme era doar unul de prezentare a materialelor, cu un design destul de rudimentar si no responsive.

Echipa noastra a venit cu propunerea de a realiza un magazin online profesional, capatand astfel o mai buna identitate in mediul online, iar editura sa-si poata expuna si sa vanda mult mai usor cartile si materialele didactice.

Dupa aproximativ 2 ani de la realizarea primului magazinului online, am propus un redesign complet pentru a imbunatati si optimiza, si mai mult prezenta online, dar bineinteles pastrand structura, produsele si informatiile neschimbate. Astfel a luat nastere site-ul pe care il vedeti astazi si care reuseste sa se ridice la asteptarile clientilor si bineinteles al editurii.

Inca de la finalizarea proiectului, clientul a dorit sa beneficieze in permanenta de mentenanta si consultanta pentru a putea avea oricand suportul nostru.

Fiind multumiti de colaborarea avuta, am mai colaborat si in alte proiecte (ex. Agribio.ro).

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin euPlatesc.ro

Redesign complet v2 (varianta actuala)

Mentenanta anuala, inca de la inceput

Servicii de hosting

Gina Caba

Colaboram bine si eficient cu DevPro inca din 2012; ne-au realizat un site asa cum ne-am dorit prin intermediul caruia vanzarile online ale cartilor noastre au crescut an de an. Echipa DevPro ne propune imbunatatiri si actualizari din proprie initiativa, iar serviciile furnizate au fost si sunt la nivelul asteptarilor noastre. Va multumesc si va recomand cu incredere.