fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
WebPenTesting.com

Creare Site Prezentare


VIZITEAZA WEBSITE


DespreWeb Pen TestingWeb PenTesting (WPT) este prima companie din Cluj-Napoca specializata in servicii de securitate software oferita clientilor din intreaga lume, si totodata partenerii nostrii in acest domeniu.

Cu ani de experiență, WPT ofera servicii de securitate cibernetică pentru o gama larga de industrii, cum ar fi comertul electronic, produsele medicale, telecomunicatiile, produsele software personalizate si multe altele.

Avand la baza o echipa tanara de profesionisti, cu o mare experienta in diferite tipuri de securitate, si avand o mare pasiune pentru acest domeniu, au legaturi stranse cu multe companii internationale si locale.

Echipa noastra a venit cu suportul de a dezvolta site-ul de prezentare al companiei conform cerintelor lor, iar acest lucru l-am realizat cu succes si cu o deosebita placere.

Ne bucuram ca putem avea langa noi oameni la fel de talentati, fiecare activand in domeniul lui.

webpentesting-home
webpentesting-service
Daniel C.

Am apreciat iniţial promptitudinea şi corectitudinea cu care DevPro a răspuns solicitării noastre. Pe măsura ce ideea noastră prindea formă şi devenea un concept, pentru a se structura în versiunea de astăzi, ne-am felicitat pentru alegerea făcuta.
Echipa DevPro ştie să colaboreze, iar ceea ce o caracterizează, pe lângă profesionalism, este răbdarea, solicitudinea şi flexibilitatea.
Nu există nici o îndoială că vom apela la aceiaşi oameni.