fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Unelte-Export.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreUnelte ExportUnelte Export este un magazin online care comercializeaza produse din domeniul uneltelor si utilajelor pentru uz casnic.

Avand o experienta de peste 25 de ani in acest domeniu, au inceput prima oara cu un magazin fizic unde isi desfasurau activitatea zilnica. Observand ca mediul online este in continua crestere, iar clientii prefera sa comande direct online ca sa le vina produsul acasa, s-au hotarat sa-si deschida un magazin online, nestiind prea multe despre acest aspect.

Aici am aparut noi, cei care le-am prezentat beneficiile unui magazin online, costurile si bineinteles modul de administrare. Fiind incantati de cele auzite, au hotarat sa demaram acest proiect si astfel am reusit sa cream o prezenta online al business-ului lor prin dezvoltarea unui magazin online modern cu toate functionalitatile necesare.

Rezultatul a fost unul mai mult decat asteptat, comenzile au inceput sa apara imediat dupa inceperea promovarii, feedback-urile clientilor fiind pozitive atat pe partea de produse, cat si de suport. Asadar au reusit sa ofere clientilor posibilitatea de a cumpara produsele lor din orice localitate, oferindu-le livrare in maxim 48 de ore de la plasarea comenzii si in acelasi timp beneficiind de consultanta pentru orice problema sau intrebare.

Ne bucuram cand reusim sa aducem business-uri in mediul online pentru ca este o industrie in continua crestere si majoritatea potentialilor clienti sunt tot mai orientati catre acest mediu prielnic.

unelte export categorie
unelte export produs
unelte export checkout

Colea N.

Am inteles ca pentru a genera vanzari trebuie sa am un site care sa mi expuna ideile, produsele mele si nu numai, iar cei de la DEVPRO si-au indeplinit misiunea si au reusit sa imi puna magazinul online in valoare. Daca doriti o echipa profesionista, ii recomand cu incredere.