fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Turbomecanica.ro

Creare Site Prezentare

DespreTurbomecanicaTurbomecanica este unul din principalii furnizori de componente si reparatii din industria aeronautica, dar si pentru alte domenii de inalt nivel tehnologic.

Uzina Turbomecanica a fost fondata in 1975 ca fabricant de motoare cu turbina pentru aviatie, transmisii mecanice pentru elicopter, si componente ale acestora. Misiunea companiei era de a dezvolta abilitatea si de a furniza aceste produse la cel mai inalt nivel tehnologic cu un grad rezonabil de independenta.

Pentru Turbomecanica au fost achizitionate cele mai bune echipamente de fabricatie disponibile in acel moment , precum si licente de fabricatie si montaj pentru motoarele Viper 633-41, Turmo IV C si pentru transmisiile mecanice ale elicopterului PUMA de la Rolls-Royce, Turbomeca si respectiv Aerospatiale.

turbomecanica capabilitati
turbomecanica home
turbomecanica procese speciale

O scurta prezentare a proiectului

Dupa cateva sedinte de prezentare la uzina lor, am pus bazele realizarii site-ului oficial al companiei Turbomecanica pe platforma Joomla. Proiectul a fost unul foarte captivant deoarece acest domeniu il intalnesti rar, informatiile oferite in realizarea site-ului a fost de asemenea interesante pentru ca am aflat lucruri noi despre industria aeronautica romaneasca.

Ne-am propus sa cream o imagine cat mai moderna a companiei, aceasta fiind vizibila in permanenta in fata investitorilor si ai partenerilor straini, si bineinteles sa respectam cu strictete cerintele clientului.

Cu o asa experienta in domeniul aeronautic, si nu numai, am fost deosebit de incantati ca am putut incheia o colaborare cu aceasta companie romaneasca, de renume.