Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Turbomecanica.ro

Creare Site Prezentare


VIZITEAZA WEBSITE


DespreTurbomecanicaTurbomecanica este unul din principalii furnizori de componente si reparatii din industria aeronautica, dar si pentru alte domenii de inalt nivel tehnologic.

Uzina Turbomecanica a fost fondata in 1975 ca fabricant de motoare cu turbina pentru aviatie, transmisii mecanice pentru elicopter, si componente ale acestora. Misiunea companiei era de a dezvolta abilitatea si de a furniza aceste produse la cel mai inalt nivel tehnologic cu un grad rezonabil de independenta.

Pentru Turbomecanica au fost achizitionate cele mai bune echipamente de fabricatie disponibile in acel moment , precum si licente de fabricatie si montaj pentru motoarele Viper 633-41, Turmo IV C si pentru transmisiile mecanice ale elicopterului PUMA de la Rolls-Royce, Turbomeca si respectiv Aerospatiale.

turbomecanica capabilitati
turbomecanica home
turbomecanica procese speciale

O scurta prezentare a proiectului

Dupa cateva sedinte de prezentare la uzina lor, am pus bazele realizarii site-ului oficial al companiei Turbomecanica pe platforma Joomla. Proiectul a fost unul foarte captivant deoarece acest domeniu il intalnesti rar, informatiile oferite in realizarea site-ului a fost de asemenea interesante pentru ca am aflat lucruri noi despre industria aeronautica romaneasca.

Ne-am propus sa cream o imagine cat mai moderna a companiei, aceasta fiind vizibila in permanenta in fata investitorilor si ai partenerilor straini, si bineinteles sa respectam cu strictete cerintele clientului.

Cu o asa experienta in domeniul aeronautic, si nu numai, am fost deosebit de incantati ca am putut incheia o colaborare cu aceasta companie romaneasca, de renume.