fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
OutMag.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreOutMagOutMag este un concept online multi-brand care comercializeaza  articole vestimentare ale unor branduri renumite, la preturi cu pana la 70% mai mici decat in reprezentante. Printre brandurile comercializate de OutMag.ro se numara in special cele din grupul BESTSELLER, si anume: VERO MODA, JACK & JONES, ONLY, SELECTED, OBJECT, VILA CLOTHES, ONLY & SONS, SAINT TROPEZ si multe altele.

Principalul avantaj al acestui magazin este dat de raportul calitate – pret al produselor pentru aceste branduri. De asemenea suportul oferit clientilor de catre consultanti si calitatea serviciilor reprezinta aspecte apreciate de acestia, rezultatul fiind o rata de retur scazuta.

outmag home
outmag categorie
outmag produs

O scurta prezentare a proiectului

OutMag este un proiect pilot al unuia dintre partenerii nostri, care a inceput din dorinta de a crea un magazin online folosind experienta acumulata de-a lungul timpului.

Platforma de dezvoltare aleasa a fost OpenCart 1.5.6.x, pe care am supus-o de-a lungul timpului la numeroase modificari atat de structura, cat si de functionalitate.

Una dintre principalele functionalitati dezvoltate, a fost aceea de a sincroniza in timp real stocurile dintre doua magazine online in functie de variatiile marimilor, functionalitate care a optimizat foarte mult volumul de munca intern.

De asemenea s-a lucrat foarte mult la optimizarea procesului de administrare, de emitere a documentelor si de procesare a comenzilor. Nu am omis nici scaderea timpului de raspuns sub 500ms, care a necesitat o optimizare generala a fisierelor platformei si a request-urilor catre baza de date.

Design-ul a suferit si el mai multe modificari de-a lungul timpului, actualmente fiind la varianta v2.

Fiind un proiect pilot se afla intr-o continua dezvoltare si optimizare.

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin GLS Curier

Integrare generare facturi prin Facturis Online

Implementare trimitere SMS automat catre clienti

Sincronizare stocuri B2B

Creare feed-uri personalizate pentru importul produselor pe diverse platforme

Implementare modul SEO Manager

Integrare Live Chat

Integrare Glami Pixel

Realizare SEO On Page

Integrare Google Ecommerce Tracking

Implementare modul GDPR Ready

SEO URL Filter la filtrarea produselor

Diana Z.

Un exemplu de colaborare pe care si-ar dori-o orice client, fara nici o exagerare. Promptitudinea, seriozitatea si transparenta sunt unele dintre punctele forte ale parteneriatului nostru, intr-un cuvant: Profesionalism. In concurenta acerba a magazinelor online, a fi inovativ si, in acelasi timp, a avea o functionalitate perfecta reprezinta secretul reusitei.