fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Outdoorchef.ro

Redesign si Migrare Magazin Online
WooCommerce -> OpenCart


VIZITEAZA WEBSITE


DespreOutdoorChefOutdoorchef.ro este site-ul oficial al reprezentatului pe Romania pentru gratarele Outdoorchef, un brand celebru la nivel mondial.

Fie ca sunt gratare cu gaz, cu carbune sau electrice, OUTDOORCHEF este un jucator consacrat la nivel mondial, in acest domeniu. Motivati de numarul tot mai mare al utilizatorilor de gratare sau grill-uri, inginerii si tehnicienii marcii Outdoorchef urmaresc un singur scop: dezvoltarea in continuare a acestei culturi la gratar cu entuziasm si pasiune pentru inovatie.

Site-ul pune la dispozitia clientilor toate informatiile neceare pentru a cunoaste aceasta cultura, incepand cu diverse tipuri de gratare, pana la accesorii, retete si tehnologii folosite in realizarea gratarelor Outdoorchef.


O scurta prezentare a proiectului

Clientul a apelat la noi deoarece cauta o echipa specializata in OpenCart, care sa poata migra vechiul site de pe WordPress pe o versiune noua de OpenCart, platforma cu care erau familiarizati.

Motivele migrarii erau multiple, cel mai important fiind timpul de raspuns atat pe frontend, cat si pe backend, din cauza multitudinii de module instalate si lipsa optimizarii, cat si infrastructura care era destul de limitata.

S-a facut o scurta analiza a vechiului site si au fost constatate diverse probleme, iar apoi am creat un checklist pentru realizarea noului site si migrarea continutului.

Clientul a dorit crearea unui layout asemanator cu site-ul oficial al brand-ului, aspect foarte important, iar noi am venit cu sugestii de design pentru a creea o cat mai buna imagine a acestuia si bineinteles a fi cat mai user-friendly.

Un alt aspect important a fost respectarea structurii categoriilor si produselor, si migrarea totala a meta-urilor si seo url-urilor pentru a nu afecta partea SEO si a evita paginile 404. Structura din WordPress fiind pe alocuri diferita de OpenCart a trebuit sa facem diverse reguli de redirect pentru a fi totul in regula.

Dupa finalizarea migrarii produselor si continutului, am facut diverse implementari, am creat functii noi la cererea clientului, am optimizat partea de administrare a magazinului (produse, comenzi, module, etc) si de asemenea a fost realizat un On-page complet pe partea de SEO, aspect care lipsea in vechiul site.

Rezultatul final a fost unul pe gustul clientului si bineinteles conform cerintelor stabilite, de asemenea fiind foarte multumit de  colaborare avuta si increderea acordata.

Implementari si functionalitati extra

Migrare WooCommerce -> OpenCart

Realizarea structurii link-urilor din site-ul vechi

Migrare completa meta-uri

Multi Language RO/EN

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare modul SEO Manager

Realizare SEO On-Page

Implementare modul GDPR Ready

Implementare Quick Edit pentru administrarea usoara a produselor si categoriilor

Generare feed Sitemap

Optimizare resurse si timp de raspuns

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire site