fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
JOYAS.ro

Redesign si Migrare Magazin Online
PrestaShop -> OpenCart


VIZITEAZA WEBSITE


DespreJoyasJoyas este o poveste despre pasiune si moda, care s-a lasat in anul 2016. Inspirati din cele mai in voga trenduri din moda internationala, caracterizati de o calitate impecabila si de abordari indraznete, pantofii Joyas spun povestea farmecului feminin intr-o maniera inedita.

Fiecare pereche de pantofi marca Joyas reprezinta o creatie 100% realizata manual, din cele mai calitative materiale si texturi.

Creatiile Joyas sunt diversificate, lucrate manual la cele mai inalte standarde, un adevarat deliciu chiar si pentru cel mai critic ochi!

joyas categorie
joyas produs
joyas checkout

O scurta prezentare a proiectului

Joyas a apelat la noi la recomandarea unuia dintre clientii nostri care a fost multumit de serviciile noastre.

Problema vechiului magazin online consta in timpul de raspuns foarte ridicat (peste 2 secunde) si prezenta multiple bug-uri din cauza unor module, fapt care ducea la cresterea numarului de cosuri abandonate si pierderea comenzilor. Site-ul era dezvoltat pe platforma PrestaShop, iar lipsa de experienta a celor care s-au ocupat de realizare si implementarea modulelor se reflecta in rezultatele clientului.

Noi am venit cu propunerea de a reface si migra total magazinul online pe platforma OpenCart, creand o noua identitate vizuala care sa fie pe aceeasi linie cu produsele Joyas. Bineinteles ne-am luat responsabilitatea de a migra structura, produsele, categoriile si blogul din vechiul site, fara a afecta partea SEO a site-ului.

Procesul de migrare a fost unul complex, echipa noastra lucrand conform cerintelor stabilite si in stransa legatura cu agentia partenera de SEO/adwords, care a avut rolul de a verifica aspectele SEO, structura link-urilor si de a aduce imbunatatiri pe partea de ON-page.

Dupa finalizarea migrarii, am facut diverse implementari pe partea de Google Adwords, Facebook Pixel, si am optimizat partea de administrare produse si comenzi.

Rezultatul a fost peste asteptarile clientului si ne bucuram ca am reusit sa crestem imaginea brand-ului Joyas si bineinteles sa avem inca un client multumit, cu care sa putem avea o colaborare de lunga durata.

Implementari si functionalitati extra

Migrare PrestaShop -> OpenCart

Migrare blog

Realizarea structurii link-urilor din site-ul vechi

Multi Language RO/EN

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare generare AWB prin DPD Curier

Implementare modul SEO Manager

Integrare Newsman

Integrare Live Chat

Implementare Facebook Pixel Events

Implementare Glami Pixel

Implementare modul GDPR Ready

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire site

Claudia I.

Promptitudine , comunicare excelenta si profesionalism : 3 caracteristici esentiale ale unei colaborari de succes. Echipa Devpro ne-a intrecut asteptarile din primul moment si au mentinut acest standard pana in prezent. Cu siguranta, ei sunt recomandarea noastra in acest domeniu, fiind o echipa solida si dornica sa cunoasca nevoile clientului si sa ii ofere in scurt timp cea mai eficienta si optima varianta.