fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
Grade-Militare.ro

Mentenanta Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreGrade MilitareGrade-militare.ro este un magazin online de broderie computerizata, axat strict pe vanzarea insemnelor oficiale, gradelor militare si epoletilor.

Beneficiind de o experienta vasta in domeniu si de tehnologie avansata, sunt capabili sa ofere produse unicat, la scara foarte mica sau in serii mici. Datorita calitatii produselor si a clientilor multumiti si fieli au reusit sa se extinda din ce in ce mai mult si in sfera serviciilor. Achizitionarea de utilaje performante a facilitat productia de grade brodate, iar toate aceste elemente sunt realizate prin broderie profesionala (personalizata pe comanda).

grade-militare homepage
grade-militare pagina categorie
grade-militare pagina produs

O scurta prezentare a proiectului

Clientul a apelat la noi pentru ca era in cautarea unei agentii serioase cu care sa colaboreze in proiectul deja dezvoltat pe OpenCart si bineinteles care sa cunoasca foarte bine aceasta platforma pentru a putea raspunde cerintelor.

Site-ul a fost dezvoltat pe OpenCart 3 de catre un alt tert, iar clientul a dorit rezolvarea anumite bug-uri existente si implementarea unor noi functionalitati, nefiind multumit de colaborarea avuta cu ceilalti.

Asadar, am supus site-ul la o serie de verificari pentru a descoperi toate problemele si apoi am facut un checklist cu acestea pentru a fi analizate de client. O parte din problemele gasite au fost: timpul de raspuns ridicat, link-uri indexate gresit, link-uri alcatuite gresit cu extensia „html”, bug la modulul de SEO, probleme la checkout. Dupa analiza acestora, am primit acordul clientului pentru a rezolva problemele si de asemenea am realizat o serie de implementari si modificari solicitate.

Fiind multumit de rezultat si promptitudine, a dorit sa continuam colaborarea prin a beneficia de mentenanta lunara si gazduire pe serverele noastre.

Implementari si functionalitati extra

Optimizare timp de raspuns (sub 300 ms)

Optimizare resurse si server

Rezolvare probleme checkout

Implementare Generare AWB prin FAN Curier si GLS Curier

Integrare Plati Online prin mobilPay

Implementare modul Shipping complex

Integrarea bazei de date a codurilor postale pentru localitati privind preluarea automata a codului postal la finalizarea comenzii

Refacere sistem bannere homepage

Rezolvare bug modul SEO

Eliminare totala a modulelor instalate si nefolositoare, care generau diverse erori

Realizare SEO On-Page

Fixare link-uri produse si categorii generate si indexate gresit

Implementare direct-link pentru produse si subcategorii

Realizare reguli de redirect pentru evitarea 404 pentru link-urile indexate gresit sau inexistente

Pachet de mentenanta lunara

Pachet de gazduire site

Theodor O.

Inca de la inceputul colaborarii ati inteles rapid ce doream de la site, ce nu a reusit firma care a creat site-ul sa rezolve in 7 luni dumneavoastra ati rezolvat in cateva zile! Erau functionalitati implementate gresit, module instalate gresit, pagina de checkout greoaie, viteza redusa de incarcare si alte detalii care au redus drastic rata de conversie a site-ului, toate acestea le-ati rezolvat impecabil, va multumesc!
Va recomand cu toata increderea, sunteti intr-adevar specialisti in dezvoltare OpenCart!