fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?




CisTour.ro

Creare Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreCIStour Agency



Cistour Agency este o agentia de turism, 100% romaneasca, care isi creeaza propriile pachete de vacanta, organizeaza pelerinaje la diverse manastiri din tara sau strainatate, tabere de scolari sau excursii de weekend.

Calitatea serviciilor oferite clientilor de catre echipa Cistour este aspectul cel mai apreciat de catre cei care aleg sa calatoreasca cu aceasta agentie.

O scurta prezentare a proiectului

Cistour a apelat la echipa noastra pentru a dezvolta o platforma online de rezervari prin care agentia sa-si poata expuna ofertele, iar clientii sa aiba posibilitatea de a rezerva online.

Asadar am dezvoltat prezentul site sub o platforma ecommerce la care am facut multiple modificari pentru a functiona sub forma dorita de client.

Fiind multumiti de suportul nostru si avand o colaborare foarte buna, am decis impreuna sa automatizam anumite procese interne si am dezvoltat trei aplicatii web prin care sa administreze si sa emita mai usor contractele cu turistul, contractele la cumpararea biletelor de avion si o aplicatie pentru evidenta si disponibilitatea autocarelor cu emiterea automata a notei de comanda catre firma de transport.

In prezent beneficiaza de mentenanta lunara si gazduire web, avand suportul nostru permanent.

Implementari si functionalitati extra

Adaptare platforma ecommerce pentru rezervari online

Generare automata Contract cu turistul

Generare automata Contract Bilet Avion

Generare automata Nota Comanda Transport

Evidenta disponibilitate autocare

Export CSV al contractelor emise

Mentenanta lunara

Servicii de hosting

Integrare modul GDPR Ready