fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
CasaNewConcept.ro

Redesign Magazin Online


VIZITEAZA WEBSITE


DespreCasaNewConceptCasaNewConcept este un magazin online de lenjerie de calitate pentru pat ale brand-ului cu acelasi nume.

Cu o diversitate de peste 1500 de produse este unul din cele mai mari magazine de lenjerie de pat, recomandat de o parte din artisti romani cunoscuti.

casanewconcept categorie
casanewconcept produs
casanewconcept checkout

O scurta prezentare a proiectului

Noi am venit cu solutia de refacere totala a site-ului pe aceeasi platforma OpenCart 1.5.6 deoarece vechiul site avea mari probleme de incarcare, iar design-ul era unul invechit si nu era 100% responsive.

Asadar am refacut site-ul de la zero pe un nou layout ales de client, apoi am importat toate produsele, categoriile, informatiile, functionalitatile din site-ul vechi si am avut grija sa nu afectam structura url-urilor pentru a nu dauna la SEO.

De asemenea am facut multiple implementari pentru a automatiza procesul de administrare a comenzilor, cum ar fi: generare factura automat, generare automata AWB, centralizator produse comandate pe ziua in curs.

Pentru a obtine un timp de raspuns cat mai bun, a fost mutat pe VPS, s-a lucrat la optimizarea si scaderea numarului de request-uri catre baza de date, astfel am obtinut un timp de raspuns de aproximativ 380ms.

Gratie acestor realizari, clientul a dorit sa beneficieze de mentenanta lunara pentru a avea suport permanent din partea noastra.

Implementari si functionalitati extra

Integrare Plati Online prin Mobilpay

Integrare generare factura in SmartBill

Integrare generare AWB in Urgent Cargus si Bookcurier

Integrare Newsman

Implementare si configurare modul SEO Manager

Integrare Live Chat

Centralizator produse a comenzilor din ziua in curs

Optimizare si reducere a numarului de request-uri catre baza de date

Mentenanta lunara