fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
CartomanziaStudio.it

Creare Site Prezentare


VIZITEAZA WEBSITE


DespreCartomanzia StudioCartomanzia este un proiect dintr-un domeniu „mai aparte”, care se ocupa in a oferi consultanta in cartomanzie folosind diverse tehnici, cum ar fi: tarot italic, carti de tarot napoletane, tarot egiptean, tarot al iubirii, si de asemenea poate oferii consultanta la diverse probleme din viata de familie, despre munca sau bani.

De asemenea ofera si consultanta astrologica prin tranzitarea planetelor in diferite case astrologice, prognoza bazandu-se pe calcule complexe pentru fiecare consultant pentru o oferi ceva cat mai preciz.

Site-ul este orientat catre publicul tinta din Italia, pentru cei cauta sa apeleze la cartomante cu experienta in acest domeniu.

Colaborand in mai multe proiecte cu acest client, am avut ocazia sa dezvoltam si primul site pe Italia in domeniul de cartomanzie, un domeniu nou pentru noi. Limba nu a fost o problema deoarece am avut in permanenta suportul lui in corespodenta cu cei din Italia, iar rezultatul a fost unul mai mult decat asteptat.

Dupa finalizarea site-ului, au decis sa continuam cu mentenanta lunara pentru a beneficia in permanenta de suportul nostru.

cartomanziastudio servicii
cartomanziastudio zodii

Daniel C.

Atunci cind pornesti o afacere de la zero, cauti parteneri care sa te sustina, sa te inteleaga si pe care sa te poti baza 100%, iar echipa DEVPRO ne-a fost alaturi de la inceput. In acest fel, de la un proiect plin de entuziasm pornit acum mai bine de șase ani din dorința de a oferi un altfel de servicii IT a ajuns, astazi, la servicii de gazduire si mentenanta pentru alte 4 site-uri. Cu ajutorul echipei DEVPRO ne-am dezvoltat si crescut. NOTA 10.