fbpx
Intrarea Roma, Nr. 3
Bucuresti, Sector 3
+40 767.583.603
Consultanta si suport tehnic
suport@devpro.ro
Doresti o oferta personalizata?
PASIUNEA PENTRU IT
Povestea noastra

“Pasiune pentru IT”, cu acest slogan a luat nastere in 2013 agentia DevPro. Alcatuita dintr-o echipa tanara de programatori, designeri si web developeri, am reusit sa oferim clientilor o colaborare bazata pe incredere, transparenta si seriozitate.

Orientati catre rezultate, agentia noastra se concentreaza pe calitate, inovatie si rapiditate. Pentru a ajunge la acest nivel am reinvetat roata de zeci de ori in incercarea de a gasi cele mai bune solutii pentru problemele aparute. Asadar, am invatat cum sa obtinem cel mai optim rezultat, cum sa gestionam orice problema intampinata si cum sa ne imbunatatim serviciile zi de zi. Munca asidua, pasiunea pentru lumea online-ului, spiritul de echipa si dorinta de a livra un rezultat la nivelul asteptarile clientilor, ne-au facut sa fim buni la ceea ce facem!

Obiectivul nostru

Principalul nostru obiectiv este satisfacerea clientilor si oferirea celor mai bune servicii web. Activand intr-o industrie unde diversitatea serviciilor este vasta, concurenta ridicata, iar preturile intr-un domeniu larg, noi ne-am propus sa ne axam pe calitatea proiectelor dezvoltate si in acelasi timp sa oferim aceste servicii la preturi rezonabile, fara a compromite calitatea muncii noastre pentru a putea oferi un pret mic.

Cui ne adresam

Ne-am adaptat intregul proces de dezvoltare al serviciilor noastre pentru a ne adresa atat afacerilor mici aflate la inceput de drum sau startup-urilor care au nevoie de consultanta, sfaturi si solutii flexibile de dezvoltare, cat si celor care detin deja o afacere profitabila si doresc o colaborare cu o echipa tanara si experimentata, bazata pe seriozitate si calitate.

Increderea si stabilitatea clientilor este importanta pentru noi. Pachetele noastre de dezvoltare si gazduire beneficiaza de mentenanta si consultanta, cu scopul de a mentine o colaborare de lunga durata cu partenerii nostri.Lansare platforma e-commerce „DevCart®”

Lucrand atatia ani pe diverse platforme e-commerce si observand plusurile si minusurile fiecarei platforme, am decis sa incepem construirea propriei platforme e-commerce, denumita „DevCart”. Desi acest lucru implica foarte multa munca si timp alocat, nu ne lasam descurajati, si ne dorim ca pana la sfarsitul acestui an sa reusim sa o prezentam si sa incepem sa avem primii clienti, care vor dori un serviciu „all-inclusive” si fara batai de cap.
Mai multe detalii si principalele beneficii le vom prezenta in curand.Platforma dedicata Email „DevMail®”

Pentru ca am avut cereri de la clienti care doreau un serviciu de gazduire dedicat pentru casuta de email a intreprinderii, am decis sa dezvoltam propria solutie de gazduire email avand la baza o platforma complexa open-source.
Acest lucru ne ofera avantajul de a nu detinem restrictii de configurare, putand oferi clientilor o platforma flexibila de administrare a adreselor de email, atat pe partea de mail-client, cat si pe cea de mail-administration, care ofera mult mai multe beneficii si functionalitati, in comparatie cu gazduirea shared pe cPanel WebMail.O parte din proiectele noastre


VIZUALIZEAZA TOATE PROIECTELE