APLICATII WEB, MOBILE & DESKTOP

Aplicatii web, mobile si desktop

Aplicatii Web

O aplicatie web reprezinta un back-end pentru o aplicatie cu care utilizatorii intra in contact. In general aplicatiile web se ocupa de primirea informatiilor de la utilizatori, stocarea si prelucrarea acestora pentru a generara raspunsul cerut de utilizator.

Cele mai frecvente aplicatii web dezvoltate au ca destinatie urmatoarele:

  • back-end pentru aplicatii mobile
  • back-end pentru aplicatii desktop
  • back-end pentru site-uri cu functionalitati complexe care necesita externalizare
  • back-end pentru sisteme mecatronice si roboti adaptate pentru IoT

Aplicatii mobile

Smartphone-urile au devenit indispensabile in viata noastra de zi cu zi, ele inlocuind de foarte multe ori calculatorul sau laptopul. Din acest motiv aplicatiile mobile reprezinta un element important al strategiei de marketing oferind rezultate imediate in consolidarea brandului.

DevPro dezvolta aplicatii mobile pentru cele mai populare platforme: Android, iOS si Windows Phone.

De cele mai multe ori o aplicatie mobila utilizeaza ca back-end o aplicatie web care ofera suportul necesar pentru ca aplicatia mobila sa-si poate atinge obiectivele.

Aplicatii desktop

Aplicatiile desktop personalizate, spre deosebire de un soft cumparat, ofera avantajul de a fi adaptate cerintelor dumneavoastra. DevPro dezvolta aplicatii desktop atat pentru sistemul de operare Windows, cat si pentru Linux sau OS X. De foarte multe ori aplicatiile desktop includ functionalitati online si din acest motiv au nevoie de o aplicatie web ca back-end cu care acestea sa poata comunica.

Va prezentam cateva exemple de aplicatii: sisteme de facturare si gestionare a comenzilor personalizate, sisteme de management al clientilor, sisteme de distribuire task-uri cu scopul urmaririi eficientei angajatilor, sisteme de monitorizare a informatiilor de la diverse dispozitive si senzori, etc.

Pentru o oferta de pret personalizata nevoilor dumneavoastra, va rugam sa ne contactati.

Este important sa ne precizati cat mai multe detalii cu privire la proiectul dumneavoastra pentru ca noi sa va oferim solutia optima.
Bld Iuliu Maniu 71, Sector 6, Bucuresti, Romania 0767.583.603 office@devpro.ro